Kjøp boken Fiks fotballen

Fotballens to mest sentrale problemer – Bestill boken nå!

Bestill boken med svaret på de to mest sentrale fotballspørsmålene:

  • Hvorfor fotballklubber – styrer, trenere, daglig ledere og deres supportere – tar langt flere dårlige beslutninger enn næringslivet ellers gjør.
  • Hvorfor så mange fotballtrenere ikke bruker kunnskap om ledelse og å bygge opp gode team og organisasjoner som skaper fremragende resultater.

I «Fiks fotballen» får du inspirerende fotball-vurderinger og helt nye analyser om hvordan skape bedre fotballag.

Flott anmeldelse:

«FIKS FOTBALLEN burde være forfriskende for alle fotballentusiaster fordi den har en annen og mer analytisk inngang til fotballfeltet enn den gjengse fotballboken man finner hos den lokale bokhandleren. Boken representerer således noe jeg har ventet på en god stund, nemlig en bok som tar seg fore å beskrive fotballindustrien som bransje, og hvordan den fungerer på systemnivå.» Anmeldelse av Mads Skauge, Nord universitet, Idrettsforum.org 

Forfatterne har intervjuet 42 av Norges mest fotballkyndige personer for å finne svar på spørsmålene:

  1. Norge er verdens beste idrettsnasjon og Europas mest entusiastiske fotballnasjon, men hvorfor har vi ikke høyere FIFA-ranking?
  2. Hvorfor gjør gode og ressursterke lag det plutselig dårlig, og hvorfor gjør lag med små ressurser det plutselig veldig bra?
  3. Hvorfor sparker fotballklubber så mange trenerne, til tross for at forskningen viser at det ikke lønner seg?
  4. Hvorfor aksepterer fortsatt mange norske fotballklubber autoritære Trener A-typer, når de vil få bedre resultater med en involverende og lyttende Trener B?

I denne boken kan du lese om hvorfor det vanligvis ikke er så lurt å sparke treneren, om tryllestav-syndromet, fotballparadokset, Den Ene Sterke Mann og andre årsaker til at fotballklubber likevel bytter trener både titt og ofte, – til og med forklart av en Nobelprisvinner! Du får også vite mer om firerbandens suksess, diktatorens fallgruber, spørsmålene styremedlemmene bør stille seg hvis de vurderer å sparke treneren, hvordan fotballklubber kan unngå å bytte treneren i tide og utide,
– og når det er god grunn til å si opp treneren!

Slike trenere vil Norge ha:
Forfatterne presenterer Annerledeslandet Norge, Trener A og Trener B og hvordan norske fotballspillere bør trenes og ledes, hvorfor klubben blir som den blir, om begeistring i fotballklubber, hva NFF og NTF kan gjøre for at Norge igjen kan bli en fotballnasjon på topp 10, hvorfor Mourinho, Ferguson, Guardiola og Conte er dårlige trenerforbilder, hvordan trenere i barne- og ungdomsfotballen kan lykkes enda bedre, og hva TV-serien «Heimebane» kan lære oss om fotballsektoren.

Similar Posts