Folk håper Rosenborg blir straffet

Undersøkelsen på oppdrag fra Uni-bet viser at 21% av de spurte HÅPER at Rosenborg rykker ned fra årets Eliteserie. 17% tror trener Eirik Horneland i samme klubb blir blant de første som blir sparket. Ser vi her effekten av den svært uryddige og lite tillitsbyggende oppsigelsen av Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun? Vi kan konstatere at omdømmet til Rosenborg er svekket. Mange mennesker ønsker ikke bare at Rosenborg ikke skal ta medalje, men håper at klubben faktisk skal mislykkes katastrofalt og nærmest straffes for håndteringen av Ingebrigtsen og Hoftun.
 
Altfor mange ledere og trenere i norsk fotball er dårlige på folkeskikk. Norsk fotball lærer ikke menneskebehandling av å se mot Europa – noe de altfor ofte gjør. Behandling som aksepteres utenfor Skandinavia, aksepteres ikke i Norge. Hvorfor det er slik belyser i vår bok Fiks fotballen. Norsk fotball bør i stedet se på hvordan andre miljøer innen idrett bygger opp en kultur preget av gode verdier og «vi-følelse» som skaper gode prestasjoner. Fotballen er ikke fritatt for folkeskikk.
 
Kanskje er det på tide at fotballen lager sin egen ranking «Good place to play» slik som «Good place to work» kartlegger arbeidsmiljø, personlig utvikling, mestring og ledelse i bedrifter?
2 av 10 håper Rosenborg rykker ned. Nettavisen omtaler undersøkelsen til Uni-bet 29.3.19

 

Klikk her for å laste ned e-boken «FIKS FOTBALLEN» umiddelbart, kun kr 159,-.

eller klikk her så har du papirboken om 2-4 dager,  kr 339, portofritt tilsendt.

 

Similar Posts